Machines

Pasta Machine                        SPANISH  french  german  english  portuguese    

 


Antonio is producent en exporteur van Pasta Machine in Amsterdam, Nederland. Wij zijn betrokken bij koop en verkoop van gebruikte Pasta Machine, onderdelen en gereedschappen.


Wij zijn verkoper van gereedschappen en onderdelen van pasta machines. Wij verkopen ook gebruikte pastamachines. U kunt tweedehands pasta machines van ons.

Pasta Machine
Pasta Machine


Wij bieden een uitgebreid assortiment van eigentijdse Pasta Machine Elektrisch bediende machines en Pasta Machine handmatig bediende machines.

Antonio produceert deze producten met een combinatie van zeer geraffineerde grondstoffen, moderne machines en goed gekwalificeerd en ervaren professionals aan de totale kwaliteit van de Pasta maken van machines te garanderen. Onze elektrisch en handmatig bediend Pasta maken van machines hebben een hoge productiecapaciteit en ook de vervaardiging van hoogwaardige kwaliteit Pasta. Onze Pasta productie van machines staan bekend om de betrouwbaarheid, technologie en duurzaamheid.

Onze exclusieve projecten zijn bedoeld om eventuele soorten pasta te produceren, in naam van kwaliteit, gemak en echtheid van het eindproduct.

Wij produceren een breed scala aan machine pasta droger's. De machine P2 Pleasure moet worden beschouwd als een complete werkplaats aan alle productie-eisen. De standaard versie heeft enkel BTW, automatische sheeter en ravioli eenheid; op aanvraag, kan worden geleverd met dubbele BTW en met dubbele BTW en extruder dat allerlei korte en lange vormen van pasta produceert gewoon door het veranderen van de dobbelsteen.